Informații livrare și plată

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și se face oriunde în România prin curier rapid, în cel mai scurt timp de la confirmarea telefonică, sau gratuit, cu ridicare din unul dintre punctele noastre de lucru.

Costul livrării unei comenzi prin curier este afișat în momentul finalizării comenzii, în funcție de metoda de plată și adresa de livrare.


BVCoptic.ro – BVC Optic S.R.L. își rezervă dreptul să contacteze clienții pentru confirmare comenzilor înainte de onorarea lor.

Livrare FanCourier Standard – max. 15 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii

Livrare FanBOX FanCourier – max. 15 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii

Produsele dorite sunt livrate într-un locker securizat, disponibil non-stop în mai multe puncte de ridicare din țară.

Serviciul este marcat în secțiunea Modalitate de livrare din Coșul de cumpărături. Aveți posibilitatea de a alege locker-ul de unde să ridicați comanda, în funcție de zona în care locuiți.

Condiții de livrare FanBOX:

Pot fi livrate doar produsele de dimensiuni mici sau medii, al căror volum permite depozitarea în easybox.

Costul de livrare este calculat în ultimul pas al comenzii, după ce se introduc detaliile de livrare. Plata se poate face doar cu card online sau prin transfer bancar.

Cum poți beneficia de serviciul easybox:

  1. Adaugă produsele în coș și selectează modalitatea de FanBOX.
  2. Selectezi fanBOX-ul favorit.

Când comanda ta ajunge în locker, vei primi de la Sameday un e-mail cu un cod QR si un SMS cu codul PIN. Ai 36 de ore să ridici produsul. Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentul în care se află coletul.

Livrare Standard – max. 15 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii

Costul de livrare este calculat în ultimul pas al comenzii.

Cum plătesc?

Plata produselor se poate face ramburs, online cu card bancar prin procesatorul de plati Mobilpay, prin POS în magazin sau prin transfer bancar.

Plata numerar:

Poți să plătești în numerar, exclusiv în lei, atât pentru cumpărăturile de pe BVCoptic.ro, cât și pentru cele din punctele noastre de lucru, astfel:

  • prin ramburs, curierului, la livrarea produselor comandate pe BVCoptic.ro;
  • la casa de marcat, în magazin.

Plata cu cardul bancar:

Poți să plătești cu orice card bancar emis sub siglele Visa (Visa și Visa Electron) sau Mastercard (Mastercard și Maestro), atât pe BVCoptic.ro, cât și în toate punctele noastre de lucru. Pentru plățile online, procesatorul de plăți este NETOPIA Payments.